Tasior Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 MAM TAKIE MAŁE PYTANKO CO TO ZA FIRMA INSIDE TNC BO WPADŁ MI MX 400 TEJ FIRMY ZCZT TO TO SIE DA JAKOŚ SENSOWNIE ZAKRĘCIĆ???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 nie znam tej fiormy, a kreci sie pewnie jak inne no name, sprawdz ejshcze jakie ma pamieci :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasior Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 POZNIEJ SPRAWDZE .... BO MÓJ KOMP JEST TERAZ POZAMYKANY A TEMP NA CPU WYNOSI 17 STOPNI HEH DOBRZE ZE NASTAŁU CHŁODY.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 POZNIEJ SPRAWDZE .... BO MÓJ KOMP JEST TERAZ POZAMYKANY A TEMP NA CPU WYNOSI 17 STOPNI HEH DOBRZE ZE NASTAŁU CHŁODY.... czym ty chlodzisz proca :?: 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 i czy wiesz co to jest capslock??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasior Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 HEH WIEM CO TO CAPS LOCK A CO DO CHŁODZENIA TO MAM TAKI FAJNY WŁASNEJ ROBOTY BLOCZEK WĘZOWNICE NA BALKONIE A ZE JEST TERAZ ZIMNO NA DWORZE TO MAM TEZ ZIMNO NA PROCKU jak chcecie to walne screena tulko musze zczaić jak .... heh [/img] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 HEH WIEM CO TO CAPS LOCK A CO DO CHŁODZENIA TO MAM TAKI FAJNY WŁASNEJ ROBOTY BLOCZEK WĘZOWNICE NA BALKONIE A ZE JEST TERAZ ZIMNO NA DWORZE TO MAM TEZ ZIMNO NA PROCKU A co robisz latem z ta wezownica na balkonie ? 8O BTW CapsLocka to moze go wylacz ? troszke nerwi taki krzyk na forum :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasior Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 a w lecie to nie wiem bo mam wc od niedawna ale muśle nad peltkiem chłodzącym wode albo i dwoma ... po ciepłej stronie będzie profil żebrowany i jakieś wiatry ale narazie zima sie zbliza i bedzie zajeb... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 taaaa bedą mroz, woda Ci zamarznie to dopiero będziesz miał fajnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bierut Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 A jak ci zimą zamarznie woda w układzie bo dajmy na to wyłączysz kompa na godzinke, to będziesz musiał układ rozmrarzać. W skrajnych temperaturac(jeśli mieszkasz na syberii) rozsadzi Ci chłodnice i po zabawie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 No to wtedy po borygo... :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasior Opublikowano 1 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2002 a jak napełnie to wszystko spirytusem to bedzie mi to tam płynąć i beszie fajnie naleje tam np denaturatu z wodą destylowaną 70:30 i beszie oka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czyzyk Opublikowano 1 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2002 a jak napełnie to wszystko spirytusem to bedzie mi to tam płynąć i beszie fajnie naleje tam np denaturatu z wodą destylowaną 70:30 i beszie oka Spirycik lepiej daj mi :lol: a ja juz cos wymysle aby wypełnic WC ....Człowieku nie marnuj spirytu na takie cos ...sa ludzie ktorzy bardziej sie z tego usiesza nic twoje WC :) :D :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasior Opublikowano 2 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2002 NAPISAŁEM DEMATURATU a co z nim mozna zrobić innego spalić ??? chyba ze chcesz to wypić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bronek2000 Opublikowano 2 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2002 No to wtedy po borygo... :D Borygo czerwone czy zielone (Eko)? :D W smaku są identycze! :D Tasior rzuć jakieś zdjęcia... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasior Opublikowano 2 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2002 bardzo chętnie ale ni mam aparata fotografa cyfra edition ale postaram sie coś wykąbinować bo to mam zajeb.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasior Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 chętnie ale nie mam cyfra aparata fotografa :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...