saneone Opublikowano 6 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2004 witam wszystkich zamierzam kupic monitor 19" i nie chcę na ten cel przeznaczac zbyt duzo pieniedzy :lol: moze mi ktos cos zaproponowac ( w grę wchodzą tylko kineskopy nadlewane lub naturalnie płaskie) sam mam kilka propozycji, ale nie wiem co wybrac: Dell M992 AOC 9k+ TCO03 Miro 19'' P1998F TCO'99 PHILIPS 19'' 109E50 TCO'03 ew. po okazyjnej cenie liyama MA901U/Vision Master 452 na Diamondtron NF (ale model z 2002) moze ktos moglby cos polecic... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipek Opublikowano 6 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2004 Stosunek jakość/cena przemawia za Samsung SyncMaster 957MB. Wiem, że jest o jakieś 200 złotych droższy od wymienionych przez Ciebie, ale posiada znacznie lepsze parametry...zwróć uwagę na wielkość plamki, możliwe rozdzielczości i oświeżanie. Posiadam takowy od pół roku i uważam go za najlepszy zakup w moim zestawie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...