COPS Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 witam; Chcialem przegrac cała kolekcje swoich zdjec na plyte CD, po zrobieniu tego skasowalem zdjecia z dysku. Niestety zdjecia się zle przegrały plyta jest bezuzteczna. Cala kolekcja zdjec moich poszla w kosmos czy znacie moze jakis dobry Program do odzyskiwnania danych z dysku twardego, widzialem pare progsow w necie ale nie chce ryzkowac nie potrzebnie, chce to zrobic od razu najlepszym programem jaki jest. Dzieki z gory za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 Ja ostatnio do odzyskania zdjec uzywalem Easy Recovery Pro. Te programy oczywiscie sa dobre, jesli w miedzyczasie nie zapisywales nic na dysku, w przeciwnym wypadku mogles je poprostu nadpisac i bedzie trudniej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghoust Opublikowano 10 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2004 miałem ostatnio kilka awari HDD i z programów, a uzywałem prawie wszyskiego najlepszy był darmowy soft pci_filerecovery jest do niego też polska nakładka a opis mozna znależć na stronie cdrinfo.pl naprawde dobry soft odzyskuje naprawde dobrze nie zmienia nazw plików co czynia inne softy i nie ingeruje w sam dysk czyli można wtedy użyć jeszcze innego softu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 opcja szukaj. sam zakladalem taki topic niedawno Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...