dawid@ Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 WITAM WSZYSTKICH.JESTEM TU PIERWSZY RAZ WIEC PRZEJDE ODRAZU DO RZECZY.BARTON 3000+ EPOX 8RDA+ FSB 166 KOSCI KINGSTON HYPERX PC2700/333 10/3/3/2,5.PODAJCIE W SKRUCIE SPOSOB NA PODKRECENIE PROCKA LUB SZYNY.BAWIŁEM SIE TYLKO Z MNOZNIKIEM BEZ PODNOSZENIA NAPIECIA.CHODZI MI TYLKO O TO CO MA BYC POKOLEI.PRZY ZMIANIE MNOZNIKA O 0,5 KOMP NIESTARTUJE .RESET BIOSA.OCZYWISCIE KOSCI TEZ WCHODZA W RACHUBE .POZDRAWIAM. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soyo2 Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 Ja bym na twoim miejscu próbował najpierw FSB po 10MHz do góry aż do 200 a przynajmniej tyle ile wyrobią pamiątki bo proc powinien wyrobić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 wszystko pisze w faq zrob tak daj fsb200 11-3-3-2.5 vdimm daj 2.9 i vcore 1.75V a potem to zalezy od chlodzenia i temp. radze na proca dawac maks. 1.85V pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
onio2 Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 Ale najpierw zajrzyj do faqiu...twuu...faq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid@ Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 PROBOWAŁEM Z SZYNA IDZIE TYLKO DO 175 NO I MAM NIEBIESKI EKRAN. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 moze wylacz capsa ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 bez capsa nie zauwazymy najwazniejszego posta na tweaku... moze by tak cale faq napisac z wlaczonym capsem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzida Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 narpiew zajrzyj do faq i wylacz capsa!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 jak na HYPERX TO WYPASNE TIMINGI... przy 166MHz FSB a moze napisalbys jeszcze jaki masz zasilacz ? ? ? a tak przy okazji to szkoda ze nie trafiles na to forum przed tym jak kupiles tego bartona 3000+ i aquariusa 2 ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...