pci Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 Który z tych coolerów będzie wydajniejszy i cichszy ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoshi_tom Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 Wydajniejszy napewno Pentagram z uwagi na to iz jego wydajnosc = ZALMAN 7000Cu... co do wydzielanego halasu to chyba Pentagram jest neico glosniejszy :) ps. zmierz czy ten pentagram ci sie wogle miesci bo to olbrzymie bydle ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 Właśnie niewiem czy wejdzie do mobo jak sadzicie ?? Co do obudowy to niema problemu. A warto dołożyć to Valcon12extrem ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczala Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 Ja mam już rok V12 Extreme na moim Athlonie1700@@2100GHz i przy zamkniętej, obklejonej matami obudowie mam w stresie max 50C na MIN obraotach, czyli 1000rpm / 20dB i powiem, że jest ciuchutko :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 A jaką masz temp. w budzie, bo jak na mój gust 50* to sporo :/, a to jest rdzeń palomino ?? I jeśli ma ktoś jeden z tych coolerów albo podobny i chce go sprzedać prosze o kontakt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 Który z tych coolerów byscie wybrali ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 MIN obraotach, czyli 1000rpm / 20dB i powiem, że jest ciuchutko :) hmm u mnie V12 na min to ~2100 RPM i jest najglosniejsza rzecza w kompie :roll: nie jest jakos strasznie halasliwy ale go slychac jezeli szukasz czegos naprawde cichego to V12 odpada Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kepons Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 Ja bym wzial Pentagrama. Miałem styczność z QVC-100 i bardzo fajny cooler Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRo Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 Reszta tu http://divxfree.free.fr/photo/ Weź QVC-100 zawsze bedziesz mogl go skrecic na minimun, wejdzie napewno. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 A jak z mocowaniem tego pentagrama, jest mocowany do mobo (jak zalmany) czy do socketa ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prondas Opublikowano 10 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2004 Pod socket a siedzi na takiej zapince mocowane do socketa wielkie bydle musialem wyginac listki aby sie u mnie na msi k8n zmiescil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 11 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2004 Bardzo ciężki troche ryzykowne mocowanie takiego koloca do socketa:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 12 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2004 Jest może jakaś www na której można sprawdzic czy takie coś wejdzie na mobo?? I czy pasuje ten QVC 120 na socet 939?? Bo myśle o jakims 64-bit... i czy takie chłodzenie by mu wystarczyło? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...