Demonek_ Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 mam taki problem...kiedyś chodziło dobrze a on tamtego formatu już nie...do tego czasu miałem chyba z 5 formatów i wogóle...używałem Bit Comet , BitTorrent Shadow Expeimental i jestem przy Azerusie lecz nie wiem czemu moge ściągać tylko przez noc :( gdy np. rano wszystko załaduje to pół dnia mija i cały czas jest na czerwonym kółku (zdrowie...w azerusie) a nie na zielonym natomiast jak popołudniu tak zrobie to to samo... :( Jak dam np. o 23:00 ściąganie i zostawie do rana kompa to jest połączony a kiedy indziej to juz nie :( Prosze o pomoc!!! Bo przez dzień zawsze to coś zassam , czy to 10 czy 20% ale zawsze.... AHA i jeszcze jedno to napewno nie brak peerów bo jak w nocy zostawie i rano jest np. 12:00 to bez restartu po noccce hula , ale jak zrestartuje i włącze Azerusa z sciąganiem to już mi sie nie połączy i musze czekać aż będzie noc :( PLEASE HELP!!!! Z góry dziękuje wszystkim za odpowiedzi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 Tia, wygląda mi na to, że admin zablokował porty na routerze w godzinach dziennych, natomiast na noc porty są otwierane. Bądź też jesteś za NAT-em w jakiejś osiedlówce - wtedy czerwone buźki właśnie występują. Nie pozostaje nic innego jak prosić admina o przekierowanie portów, bądź też wykup sobie publiczne IP - w niektórych sieciach można się dogadać i admin przydzieli ci z wolnej puli (choć to zdarza się wyjątkowo żadko w wielkich sieciach) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Demonek_ Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 To nic dzięki za wyjaśnienie...:) Nie pozostaje mi nic innego jak pogadać z adminem i liczyć na cud heh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...