dzieciol4 Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 http://allegro.pl/show_item.php?item=36823252 przekret ? W barwkomp i pcprojekt kolo 360 zl 512 MB. Co jest grane ? Koles sprzedawal proce i ma pozytywy za nie... Brac ?? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 kolo musi sprowadzac te pamieci albo bierze po 1000 sztuk i ma zajeb..... upusty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzieciol4 Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 heh - juz byli tacy co sprzedawali pamieci po okazyjnych cenach a pozniej prokurator za nimi ganial Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 e tam nie marudz:D jak masz kase to bierz. na allegro jest zawsze taniej. nawet kilka tematów wyzej masz watek o hynixach za 280zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 w arescie tez juz sa po 299 wiec widac chinole sie tego pozbywaja i tyle. ja to mam farta jak cos wygram to tydzien po tym jak kupie, jak cos kupie to tydzien pozniej idzie w dol o 20%, nosz kurna mac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
timmon24 Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 Mam jeszcze pytanie jakie HYNIXY powinny mieć CL domyslne 2,5 czy 3 ? na arrest pisze CL Latency 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joyo Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 Hynixy domyslnie maja CL3. Kupiłem dzisiaj wlasnie 1x512 pc3200 hynix (J-D43) w arescie za 299pln wkladam do kompa i ........[gluteus maximus] blada! Nawet bios sie nie odpala, czarny ekran i komp piszczy jakby nadawal alfabetem morse'a (z tym ze same dlugie sygnały). Próbowałem w innych slotach i to samo. A stare pamieci Vdata śmigają mi bez problemów. Co to może być??? Tak mysle że to może płyta ma jakis konflikt z tymi pamiątkami- sprawdzałem u kumpla te hynixy to mu chodzą....., ale on ma intela wiec roznie moze byc.HELP!!! Mój konfig: Athlon 1.8, asus A7v600-X, 1x512 no name (Vdata) Ati radeon gigabyte 9000 Codegen 300W Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 domyślnie CAS Latency=3Musicie się przyzwyczajac że ceny pamięci idą w dół. Kiedyś tak było z 128MB, później 256, a teraz moduły 512 zeszły poniżej 300 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek.t Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 no właśnie co sądzicie o tym gościu z allegro co hynixy za 250zł puszcza?? brać?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 o kurde ale potaniały.... ja za swoje płaciłem coś pod 390/szt w arescie jakis czas temu, nieźle, nieźle... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lumperator Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 http://www.neobit.pl/ - Hynix 512 MB D43 za... 239 zł ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davidian Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 Witam ! Ja kupilem w tamtym tygodniu 2 X 512 Hynix D43 za 530 zeta. Troche stresu bylo ale wszystko zakonczylo sie oka :twisted: Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 tu nie chodzi o to czy tanie czy nie ... chwalić sie tu wynikami @ twiny kiedyś wymiatały a teraz sie wcale nie małpują ... może te tanie hynixy (239 / 250plm :o) to też jakieś z odzysku ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lumperator Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 Davidian, powiedz z jakiej masz serii i koniecznie wyniki o/c. Chociaż powiem Ci szczerze gzn, zę nawet niekrecone hynixiory to dobra opcja dla rozszeżenia sobie Ramu w kompie. Tak niskich cen nie było od dawna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 Dokładnie, dla graczy wazniejsza będzie ilość RAM a niej jej wyśrubowany parametry i teraz jest dobry czas na upgrade Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek.t Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 wow no teraz ta cena to mnie zaskoczyła, czy one sa tak samo dobre jak te za 300zł za 512MB?? NAZWA KOSCI HYNIX 408A HY5DU56822CT-D43 dobra to seria?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
timmon24 Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 złozyłem zamówienie na hynixy z http://www.neobit.pl/ niestety dostawa dopiero za tydzien gdzieś we wtorek wysyłają Jeśli ta pamięc mi sie spodoba dokupie 2 taka samą i bede miał dual mam nadzieje ze bedą chodziły Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadim Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 kupował juz ktos cos w neobit?? iprócz ciebie?? bo mam chec zamowic tam jeszcze jedna pamiatke hynixa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 nosz ***** mac niech to jeszcze za darmo zaczna rozdawac:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
timmon24 Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 Wadim zamówiłes u nich te pamięci ? za 249zl ? Jesli bedziesz je miał to napisz jak smigaja i jak z OC niestety oni prowadza wysyłki tylko we wtorki i czwartki do ceny 249zł musialem doliczyc 35 zł za pobraniem firma kurierską Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam_TVS Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 Ja kupilem na Allegro za 295 zł... hmmm nawet nie zauwazylem tych za 250 :/ Ale spoko na razie chodzą dopiero co do kompa wlozylem ale 2 x 512 MB jednak kopa konkretnego daje :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadim Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 Ja kupilem na Allegro za 295 zł... hmmm nawet nie zauwazylem tych za 250 :/ Ale spoko na razie chodzą dopiero co do kompa wlozylem ale 2 x 512 MB jednak kopa konkretnego daje :D spoko kupiłes u GUTEXA??? ja wlasnie tam kupiłem :) jutro powinny dojsc. ZObaczymy :) Jak bedzie dobrze to jeszcze zamowie w neobit tylko ciekawi mnie wlasnie czy to nie jakis przekret z ich forima i pytam czy ktos u nich juz kupował?? az załoze topick zobaczymy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam_TVS Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 Ja kupilem na Allegro za 295 zł... hmmm nawet nie zauwazylem tych za 250 :/ Ale spoko na razie chodzą dopiero co do kompa wlozylem ale 2 x 512 MB jednak kopa konkretnego daje :D spoko kupiłes u GUTEXA??? ja wlasnie tam kupiłem :) jutro powinny dojsc. ZObaczymy :) Jak bedzie dobrze to jeszcze zamowie w neobit tylko ciekawi mnie wlasnie czy to nie jakis przekret z ich forima i pytam czy ktos u nich juz kupował?? az załoze topick zobaczymy :)No u gutexa :D Ale kurde... spodziewałem sie czegoś lepszego... chodzi max na 440 Mhz :/ Może jakieś felerne egzemplarze... albo Dual ? Alebo mało prąda ? :D Ale ogolnie to jestem zadowolony :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadim Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 HEhe spoko tylko na 220 Mhz ? hehe dla mnie to wysoko :) nie moge fsb 200 pzerkoczyc na tym asrocku :( ale mi potrzeba dobrych pamieci ktore na fsb 333 beda miały włacozny tryb performance i timmingi 2-2-2-6 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 bierzcie śmiało z noebit , jestem ze Śremu i ten sklep naprawdę istnieje , może nie ma kilkuletniej tradycji (bo ma kilka miesięcy) , ale obsługa miła i nigdy nie miałem problemów. to się porobiło ostatnio z tymi hynixami , brałem kilka miesięcy temu z arestu za 360zł. i wydawało mi sie że tanio a teraz...... szok i to w mojej zapyziałej mieścinie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zene Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 Hehe,do sremu to ja tez mam niedaleko(okolo 40km) a ze mam rodzinke to nawet bym mogl sie tam "po drodze" udac :) Jednak wbrew wam i waszym opinia pozostane przy zakupie kingstonow 512 cl2,5 400,ktore pojda tak jak chce(2-2-2-6 166fsb) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Gargamel Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 kupilem 2 sztuki 512 - zobaczymy co z tego wyjdzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzieciol4 Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 Ze sie tak zapytam - Śrem to miasto ? Gdzie leży :) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Gargamel Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 Ze sie tak zapytam - Śrem to miasto ? Gdzie leży :) ? http://www.srem.pl/ http://www.pilot.pl/index.php3?z_city_id=741&lang=pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzieciol4 Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 wweee za daleko od Szzczecina :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...