Gość jurasjo Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 czy jest może jakiś progs do maxtorów co by je przyciszał ? wiem że jest do samsungów coś takiego i można tam wybrać opcję quiet i wiąże się to co prawda ze spadkiem wydajności ale maxtor kumpla to prawdziwy wyjec i nawet jak cd-rom pracuje na max obrotach to dysk i taj słychać !!!!! :evil: kumpel ma soltka na nforce2 może ma ktoś jakieś doświadczenia z maxtorami i toolsami do nich ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gru Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 nie wiem jaki masz chipset na tej płycie ale jeśli to INTEL'owski to jest na stronce intela program INTEL APLICATION AKCELERATOR - umozliwa przyciszemie wszystkich napęndów obługującyhc zażadzanie akustyczne nawet CD/DVD/HDD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legolas Opublikowano 10 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2004 Ten programik nazywa się Amset i nawet działa:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1jedrzej1 Opublikowano 10 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2004 Program to AmSet, sciagnac go mozna ze strony maxtora: podaje linka http://maxtor.custhelp.com/cgi-bin/maxtor....hp?p_faqid=1200 Obsluguje dyski Maxtora: -DiamondMax Plus 40 UDMA/100 -DiamondMax 60 UDMA/100 -DiamondMax VL 30 UDMA/100 -D540X -D740X -Fireball 3 -DiamondMax 8 and 16 -DiamondMax Plus 9 Z tego co czytalem, ale jeszcze nie robilem, to nalezy pliki tego programu odpalic tylko i wylacznie z DOS-a, szczegolow instrukcja krok po kroku, ale po angielsku znajduje sie w pliku 21007.doc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legolas Opublikowano 10 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2004 A ja mam z instrukcją po polsku. Jak chcesz to na maila proszę :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 10 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2004 pomaga to cos?? ja mam 2maxtory sata w raidzie... adytko@poczta.onet.pl poslij na maila bede wdzięczny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jurasjo Opublikowano 12 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2004 @ legolas : ja też poproszę cwcm@wp.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blackshmith Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 pytanie jedno czy to chodzi z sata? bo roznie takie programiki chodza z tymi dyskami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jurasjo Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 wg instrukcji to nie chodzi z sata Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 18 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2004 a jest jakis program do dysków maxtora ale sata??? bo strasznie glosno one chodza:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jurasjo Opublikowano 18 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2004 na stronie maxtora są programy do różnych dysków i tam można sprawdzić czy jest konkretny do naszego modelu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sekman Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 ja tez proszę sekman@wp.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 witam niebawet otrzymam dysk D540X-4K czy ktos moze podac mi linka do tego programu, bo na maxtor.com, niestety go nie ma :( chodzi oczywiscie o program AMSET, gdby ktos mogl podelsac bylbym wdzieczny shakur_45@wp.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...