adi_em Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 Mam pytanko do posiadaczy Athlon'ów XP 2500+ i 2600+ (Bartony). Jakie one mają kolory? Zielone czy brązowe... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 ja mam brazowego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 ja mam zielonego :) moze ankiete zrob :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 a moj jest fioletowy (przytrzasnalem nie kupilem:]) a na powaznie to bylo w szukajce. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neonix Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 a po co o to wogóle pytasz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_em Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 Bo mam Bartonka 2600+ zielonego, w necie widywałem tylko brązowe. Po oznaczeniach wiem że to Barton 2600+ z 640KB cache, ale zastanawiałem się od czego zależy kolor. Czy to coś oznacza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...