arczowsky Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 Jak w temacie, czy znacie może (czy jest taki wogole :?) program który by zwalniał (nie przycinał) gry w środowisku 3D? właśnie nie wiem czy coś takiego istnieje, może znacie coś takiego? thx za odpowiedzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlokos Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 Rozumiem, ze poszukujesz programu, ktory spowalnialby procka, tak by starsze gry chodzily normalnie a nie tak szybko, ze sie nie da grac... Jest taki program, nazywa sie BREMZ lub BREMZE (nie pamietam dokladnie). Jest tez kilka innych ale nazw niestety nie kojarze juz. Niestety program ten nie jest idealny, uzywalem go do gry w UFO: Enemy Unknown i dzialalo to raczej srednio udanie. Mozna tez spowolnic procka poprzez jakas zmiane (w biosie) z cachem L2 bodajze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrewthx Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 miałem takie coś ale to jest zwykły lol,bo w celu spowolnienia procesora dorzucają jakiś proces którego obiążeniem można sterować... ot wszystko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanghoy Opublikowano 10 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2004 Sa takikie progi wlasnie dzialaja na takiej zasadzie jak kolega wyzej opisal [czyli urzycie procesora jest caly czas 100% praktycznie. Urzywali tego do Unreal turnament,bo podobno w sieci jakos przyspieszalo chodzenie ;) . Nazwy nie pamietam,ale wiem ze jest ;] poszukaj ewnie gdzies na 4ach o unrealu bedzie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...