wampir Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 Czym te plyty sie roznia bo ostatnio nie jestem na bierzaca i ktora radzicie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalP [xsrx] Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 zacznijmy od epox... 8k5a2 to mlodszy brat 8k3a... ulepszono mostek.. usprawniono ... dano ciut nowsza architekture pomijajac sam RAID... Mialem obydwie ... i 8k5a2 pobija braciszka poprostu tym ze jest sporo mlodsza i juz na sprawdzonej architekturce z paroma poprawkami... co do MSI .. tu pozostawie innym .. nigdy nie bylem fanem tej firmy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 Michal,a co mozesz powiedziec o swoim nowym nabytku,plytce chaintech apogee? Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 "](...) nigdy nie bylem fanem tej (MSI)firmy Ja też, głównie ze względu na to badziewie co mi się trafiło :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalP [xsrx] Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 crasher co tu duzo mowic :) stabina :) i kreci sie piknie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...