fuzz Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 Helołłł:) Chcialem schlodzic jakos pamieci, bo na nowe bede mial kaske dopiero za 2 miechy:/ Myslalem o tym: Thermaltake Active Memory Cooling Kit. Spotkal sie ktos z tym w praktyce?:) I czy to ma regulowane obroty, bo jakos dziwnym jest, ze wiatrak 40mm, przy 5000RPM ma 23dB:) Blad w sfecyfikacji? Czy regulowane obroty?:) I czy to wejdzie na moje NF7?:) Maciu tu linka, bo na waszym miejscu mi tez nie chcialoby sie o tym szukac:) W miare pilne to jest, bo ciekawi mnie ile wyciagne ze swojego 1700+:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
culmen Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 zaloz wentyl 80x80 w okolice i sie nie przejmuj. wyjdzie taniej i skutecznie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapra Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 80x80mm, zmiejsz napiecie do np 7V i bedziesz mial cicho i skutecznie, a przy okazji schlodzisz np mostek na plycie i jakies mosfety w okolicy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuzz Opublikowano 10 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2004 Nie mam sily sie w to bawic:P Poprostu kupie i obaczym jak to dziala:) Niech ktos kto mial tego TT sie odezwie jak to dziala:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...