wizjonerek Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 Cześć . jets ktoś moze w posiadaniu numerów dialap (coś takego jak nasz ukochany monopolista TPsa) tyle ze do operatorów zagranicznych ??? bardzo prosze o info niepodtafiłem tego nigdzie znaleśc a jest mi potrzebne ; pozdrówka ALL user's Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizjonerek Opublikowano 1 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2002 Cześć . jets ktoś moze w posiadaniu numerów dialap (coś takego jak nasz ukochany monopolista TPsa) tyle ze do operatorów zagranicznych ??? bardzo prosze o info niepodtafiłem tego nigdzie znaleśc a jest mi potrzebne ; pozdrówka ALL user's O rany ani jednego zwrotnego posta . prosze o pomoc nie moge znaleś a jest mi to bAAAAArdzo potrzebne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizjonerek Opublikowano 2 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2002 Nikt nie potrafi tego znaleśc ????? tragedia Guru pomózcie mi nigdzie tego nie ma :(( heeelppp myy plisssssss 8O :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkady Opublikowano 2 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2002 może to głupie ale czy dzoniłeś na informację międzynarodową? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizjonerek Opublikowano 2 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2002 może to głupie ale czy dzoniłeś na informację międzynarodową?"prosze czekać prosze czekać " ile można czekać. nawiasem mówić długo Konsultantka bedzie mi dyktować numery np z 20 krajów a tyle mi sie przyda. wiec stwierdziłem ze za dużo to bedzie kosztowało czy nikt naprawde nie jest mi w stanie pomóc?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkady Opublikowano 2 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2002 może to głupie ale czy dzoniłeś na informację międzynarodową?"prosze czekać prosze czekać " ile można czekać. nawiasem mówić długo Konsultantka bedzie mi dyktować numery np z 20 krajów a tyle mi sie przyda. wiec stwierdziłem ze za dużo to bedzie kosztowało czy nikt naprawde nie jest mi w stanie pomóc??nie wiem co dzwoniłeś ale spróbuj ten numer: 0801 321123 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Zoidberg Opublikowano 2 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2002 Hmmm. O ile pamietam to w UE nie ma czegos takiego - kazdy uzytkownik musi miec wlasny login i haslo. Ale moze cos sie zmienilo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...