d@nielski Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 Mam taki problem jak włączyć AGP x 8 Mam płyte ASUS P4P800-E Delux karta g. Palit Daytona GF 4MX 440 x8 AGP Nie wiej jak to się stało ale przestawiło się na AGP x4 a było 8 i teraz nie wiem co ztm zrobić ludzie pomocy :) Szukałem w BIOSIE ale ten bios Asusa jest tak powalony że nie wiem o co chodzi może istnieje jakiś program którym można to ustawić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrewthx Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 riva tuner. W większosci biosów w advanced chipset setup lub dot. peryferi jest ta opcja wystarczy poszukać :arrow: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d@nielski Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 riva tuner. W większosci biosów w advanced chipset setup lub dot. peryferi jest ta opcja wystarczy poszukać :arrow: niestety ten powalony bios nie ma takiej opcji jak ustawianie szybkości AGP jak to ustawić w tym riva tuner Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...