unknownn Opublikowano 10 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2004 Witam Chcialbym sie poradzic jaki wybrac cooler na mojego athlona 1700+/nie krecony mam na ten cel 130zl. Pytam was specjalistow w jaka marke zainwestowac dobrze by bylo jakbyscie podali konkretny model poniewaz jest tego duzo i nie wiem co wybrac. Pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 10 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2004 A moze przeczytałbyś chociaż kilka, dosłownie kilka tematów... Gwarantuje że byś się dowiedział.... :? Np. TU Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 10 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2004 do 1700 nie kręconego to potrzebujesz chlodzenia za max 50zl... np coolermaster cpcostam7jd1b lub spire fr/wr2,,, coś tej klasy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...