maercin Opublikowano 10 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2004 we wstepie: dzien dobry wszystkim - to mój pierwszy post. bede pisal wprost. chcialbym otworzyc niewielki portal internetowy. pierwowzor google, tylko taki dla zabawy i nauki (własnej;). mam jedank problem, a mianowicie w ogole nie znam sie na programowaniu. dlatego jezeli ktos umie zaprogramowac jakas nie wielka wyszukiwarke lub zna jakies linki z kursami to bardzo prosze o ich podanie! mam juz pewien zespol, ale nadal szukam osob ktore pomoglyby mi w otwarciu takiego serwisu. pomozcie, a jeszcze o mnie uslyszycie 8) pozdro, marcin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spicum Opublikowano 10 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2004 Jak chcesz zrobic cos nowego w temacie przegladarek i przy okazji ciekawego to zainteresuj sie ontologiami :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 12 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2004 pozatym programowanie to nie wszystko, google to takze potezny silnik matematyczny oparty o zagadniania matematyki dyskretnej i prawdopodobienstwa (przynajmniej tak twierdzil wykladowca z PK ;) - zazalenia co do tej teorii prosze kierowac na uczelnie) - ogolnie troche mi cie zal :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spicum Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 Google to rowniez poza Interesujacymi rozwiazaniami calkiem Interesujaca konfiguracja sprzetowa http://www.zdnet.com.au/insight/software/0...39168647,00.htm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...