Wofek Opublikowano 1 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2002 Jaki program mi polecacie do kręcenia Prolink Geforce 4 MX 440 ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2002 ja polecam PowerStripa i GTU Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 1 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2002 Ja mam dodatkowe pytanie: jak uaktywnić zakładkę OC w detonatorach? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody_maniak Opublikowano 1 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2002 trzeba mieć otpowiedni wpis do detonatorów (regPath) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 1 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2002 trzeba mieć otpowiedni wpis do detonatorów (regPath)Tyle to wiem. Tylko skąd go można <span style="color:red;">ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span></span> Mozesz zapodać jakiegoś linka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erio Opublikowano 7 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2002 łojezu ... jakie programy... jakie patche .... Start... uruchom... regedit... HK current machine (chiba) ... software ... nvidia corporation ... global ... NVTweak( jak nie ma to stworz ) i potem stworz nowa wartosc dword o nazwie CoolBits i wartosci 3, po 3 razach zna sie to na pamiec :), i najlepiej mi sie tymi suwaczkami co sie w tym momencie pojawiaja podkreca :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 8 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2002 A co myślicie o Riva Tunerze ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...