MTZ Opublikowano 10 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2004 Witam. Nie potrafie podkrecic tej karty. Świeże windowsy, sterowniki catalyst. Grafika ma 128Mb pamięci hynix. Żaden program t.j Ati tool, Power Strip, Ati tray tools nie ruszaja tej grafy. Standartowo w 3DM 2k1 mam 9500. Każdym z tych programów podkrecam ( znaczy to tylko tak wyglada ) o jakąkolwiek wartość i po starcie 3DM ustawienia wracają na default. Doczytalem sie , iż niektóre karty maja zablokowane OC wiec moze to jest przyczyną. Pomocy !!! Czy da sie to zrobić i jak mam to zrobić :) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 10 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2004 wystarczy ze wgrasz omegi i bedziesz mogl krecic do woli ;) pozdr :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MTZ Opublikowano 11 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2004 Dzieki serdeczne. Poszlo bez problemu. CPU 325@420 Mem 200@240. Wyświetla w 3DM2k1 11800. No od razu lepiej. Teraz tylko zgrac na stale ale nie wiem jak to zrobic :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...