L.Viadro Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 Mam takie pytanko, wybrałem już konfiguracje pod AMD: AMD Athlon XP 2000+ 256 DDR 333 Kingston (albo inna firmówka) Gigabyte-A7VX KT 400 (najtańsza wersja) Teraz prosze was abyście mi doradzili jaka jest najlepsza płyta pod Intel Pentium IV (1.8 albo 2GHz) i 256 DDR 333 Kingston...najlepiej już z AGPx8...ale niekoniecznie:P P.S Co daje szyna 533? Że lepiej sie kręci czy coś jeszcze Dodam że nie zamierzam tego proca kręcić ani przy nim majstrować... Z góry dzienx za pomoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L.Viadro Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 Słyszałem że najlepsze są płyty na chipsetach Intela bo są w 100% kompatybilne, mimo iż troche mniej wydajne...z drugiej strony słyszałem że obecnie rządzi SiS 648....to w końcu co brać,jaką konkretną płyte? Nie interesują mnie żadne FireWire,LAN,BlueTooth itp <span style="color:red;">[ciach!]</span>a^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 moze asus p4s8x? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 a ile masz kasy na to mobo?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweu Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 Gdzieś za około tydzień ma wyjść nowa płyta Asusa pod pentka na nowym intelu. DDR 333, Serial ATA, FW, Gbit Lan i jakieś tam jeszcze nowości. 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cih Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 Mam takie pytanko, wybrałem już konfiguracje pod AMD: AMD Athlon XP 2000+ 256 DDR 333 Kingston (albo inna firmówka) Gigabyte-A7VX KT 400 (najtańsza wersja) Teraz prosze was abyście mi doradzili jaka jest najlepsza płyta pod Intel Pentium IV (1.8 albo 2GHz) i 256 DDR 333 Kingston...najlepiej już z AGPx8...ale niekoniecznie:P P.S Co daje szyna 533? Że lepiej sie kręci czy coś jeszcze Dodam że nie zamierzam tego proca kręcić ani przy nim majstrować... Z góry dzienx za pomoc Jeżeli masz dużo kasy to Abit albo Asus no i Gigabyte Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L.Viadro Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 jestem gotowy wydać max 600zł i już pisałem że nie interesują mnie takie badziewia jak FW,LAN,BlueTooth itp... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...