Mark Nazzal Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 Jestem posiadaczem takiego kompa: Płyta główna: Intel D 850GB Procesor: Intel Pentium4 1495 Mhz Pamięć: 256 RDRAM (Rambusa) Mam zamiar zmienić płytę główną na taką, która obsługuje P4 jak i pamięć DDR. Najlepiej aby była pod Chipsetem SiS 648. No i pytanie: Jaką płytę proponujecie ? Prosze o wypowiedz na temat każdego podziału cen.. i te tansze, i te z wyższych pułek. Dobrze by było, aby jak najlepiej nadawała się do podkręcenia mojego aktualnego procesora. Pozdrowienia, i dzięki z góry za odpowiedź. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 Asus P4S8X tylko asus... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 Mam identyczną konfigurację. Ale jak będe zmieniał płyte to kupie od razu proca 1,8 albo jakiegoś 2,8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...