mr_selfdestr Opublikowano 12 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2004 ..skladam kompa na tej platformie..czekam jeszcze na karte graficzna..czy ktos jeszcze mial stycznosc z tym sprzetem??podoba Wam sie??? http://eu.shuttle.com/en/desktopdefault.as.../170_read-4934/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 12 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2004 Niestety nie mialem stycznosci z tym sprzetem :roll: Ale jak dla mnie jest wypas i gdybym mial $$$ to bez wahania wzialbym cos takiego :wink: pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fanfantulipan Opublikowano 12 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2004 te mini pc to super sprawa malo miejsca zajmooja, i ten design Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mixtol Opublikowano 12 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2004 Pięknie wygląda. Jaka cena tego cacka :?: :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 12 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2004 Tutaj http://www.sklep.abad.pl/index.php?type=sh...w_prod&id=12384 ok.1600zl ale pewnie mozna dostac taniej :wink: pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mixtol Opublikowano 12 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2004 Wszystko pieknie, ale cena............ :cry: Dzięki! :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świder Opublikowano 12 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2004 No wyglądać to może... ale teraz podkręć coś troche :lol: Ciekawe: A64 i psu 240W :D Ja tam wole na pająka :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr_selfdestr Opublikowano 12 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2004 ..tez mialem watpliwosci co do zasilacza i 240W..ale sa na necie dostepne zestawy na tej platformie z najlepszymi komponentami typu np. 6800ultra..i wszystko gra..z moich wyliczen wynika ze jest jeszcze duzy zapas mocy: 1.procesor amd64 3000+ s939 - 67W 2.karta graficzna Asus 6800 - ~40W 3.dysk sata 80GB - ~8W 4.plyta glowna sn95g5 - ?W 5.dvd+/-rw - ~25W 6.klawiatura + mysz - ~6W 7.ram 2x512MB - ~5W =~150W ..co do ceny to nie jest ona wcale az tak wysoka..koszt jest niewiele wyzszy od dobrej konwencjonalnej obudowy z tymi samymi komponentami (np. obudowa antec superlanboy 550zl + zasilacz 150zl + plyta 500zl + cooler 200zl = 1400zl)..pozdro.. ..aha..w podkrecanie to ja sie nigdy nie bawilem i raczej nie zamierzam... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świder Opublikowano 12 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2004 To po co my kupujemy 420W zasilacze :lol: karta ok... cpu chyba troche więcej... i jeszcze idle/stress... cdrw troche za dużo ;) gdzieś tak ~10W jak i hhd... no i płyta z 20W pociągnie... Ale jeśli działa... ;] PS. Burton robi snowbordy.... :P [sig] :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr_selfdestr Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 To po co my kupujemy 420W zasilacze ..nie mam pojecia..chyba ze wykorzystuje sie wszystkie pci usb wiatraki kilka napedow optycznych i dyskow twardych... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fanfantulipan Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 z tego co wiem dysk <7200> podczas startu pobiera ok 40 watt Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 z tego co wiem dysk <7200> podczas startu pobiera ok 40 watt Tak właśnie jest Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr_selfdestr Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 ..no ale to tylko impuls rozruchowy wiec nie musi sie sumowac z moca pobierana przez inne komponenty (nie dzieje sie to wszystko jednoczesnie)..do tej platformy mozna zaladowac 2 dyski sata... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shiz Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 Ta zasiłka co jest to spokojnie wystarczy - czytałem test jakies dwa tygodnie temu gdzie kolo władował najmocniejszy procek amd jaki mogł dostac i gf 6800 gt i spokojnie wystarczyło. Po prostu jak sie nie kreci nic nie kombinuje to wystarczy i jeszcze zapas jest. Podam przykład - do kazdej plyty serwerowej wystarczy praktycznie zasiłka eps 12V 450 watt i mozna mase zeczy zapodac do takiego kompa i bedze stabilnie bujał. Nom chyba że mamy jakies bardziej rozbudowane ustojstwo to wtedy tylko reduntant psu. A impuls rozruchowy to na kazdy zasilacz idzie duzy - szczegolnie jak sie ma duzo hdd :P Wtedy przydaje sie delay spin. Pozatym kazdy zasilacz jest w pewnym stopniu tak zrobiony aby przez pewien czas wytrzymal wieksze obciazenie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...