grzwal Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 możesz pomalowac rurki to nie beda ci zachodzic nalotem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jodlasty Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 widzialem na forum rozwiązanie z chlodnicą na zewnątrz mieszkania - bardzo mi się podoba i moze już na wiosnę wystawię ładę na dwór :D Polecam to rozwiązanie Mi już ponad rok się bardzo dobrze sprawuje i nawet latem mam lepsze temperatury oczywiście chłodnica musi być w cieniu a teraz przy tych temperaturach to bajka. Temperaturka "wody" obniża mi sie do 13C pożniej termostat wyłącza pompkę. Bloki wodne zimne są jak COLA z lodówki ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qaz43 Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 widzialem na forum rozwiązanie z chlodnicą na zewnątrz mieszkania - bardzo mi się podoba i moze już na wiosnę wystawię ładę na dwór :D Polecam to rozwiązanie Mi już ponad rok się bardzo dobrze sprawuje i nawet latem mam lepsze temperatury oczywiście chłodnica musi być w cieniu a teraz przy tych temperaturach to bajka. Temperaturka "wody" obniża mi sie do 13C pożniej termostat wyłącza pompkę. Bloki wodne zimne są jak COLA z lodówki ;) a czy przypadkiem nic sie nie skrapla na blokach przy takich niskich temperaturach czy woda w chlodnicy przy wysokich mrozach moze zamarznac czy istnieje jakis topic o tym bo jakos nie moge znalezc a temat wydaje sie byc interesujacy dzieki z gory Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sailence Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 projekt bardzo mi się podoba - sam wystawiam w najbliższym czasie chłodniczkę na balkon :D z jakimś 10l zbiornikiem dla powiększenia pojemności cieplnej układu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...