MisticGohan Opublikowano 12 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2004 np zasilacze P5 400W, w opisach ich widac ze parametry maja identyczne, natomiast modele Black nie posiadaja filtra REMIC (taka chyba nakladka na molexy) a modele TITANIUM EPS mają ten filtr w zestawie, ale w czym sek, wszystko jest tak samo, poza kolorem i filtrem no i.. cena jest taka sama, w takim razie dlaczego w zasilaczu Black nie ma filtra skoro wszystko inne jest takie samo no i cena taka sama jak modelu Titanium? czy tu jest jakis haczyk? jakas ukryta roznica? ;) bo w opisach na sklepie angela.pl nie ma roznic miedzy nimi, poza filtrem REMIC, poslalem maila do angeli, napisali ze rzeczywiscie model Black nie ma w zestawie tego filtra, dziwne.. czy czarny kolor jest drozszy wobec tego? moze jednak sa jakies roznice w parametrach? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djtomas Opublikowano 12 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2004 wszystko to samo opróćz filtra i dodatkowego zasilania płyty 20/24pin, cenę blacka powninni obniżyć... już go gdzieś widziałem za 280zł :) Ja zamówiłem w angeli tego titanium 400w w piątek w sobotę już był ale nie odebrałem go bo mnie nie było na chacie :( POzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisticGohan Opublikowano 12 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2004 no to lux, jak nie bedzie do srody/czwartku w pcprojekcie w krakowie to zamawiam a na jakiej zasadzie dziala gwarancja/serwis przy takiej sprzedazy? czy ja dostaje jakas pisemna umowe czy cos? jak np przedplacam na konto, to ja wplacam normalnie kase na ich konto i oni mi potem przysylaja towar? (a jak sobie zapomną? mozna tak stracic kase? wybaczcie glupie pytania ale jeszcze nigdy nic przez internet nie kupowalem i nei mam jakos zaufania) w razi eproblemow wysylam sprzet paczka na ich adres? no i czy przesylki pocztą, tej za jakies 6-8 zł mozna sie obawiac czy jest OK? bo razem z kurierem to kurde wychodzi dodatkowe ok 30zł a to nie ma sensu, to 10% wartosci zasilacza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djtomas Opublikowano 12 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2004 odsyłasz im na ich koszt i oni przysyłają Ci na swój koszt :) ja wziełem sobie za pobraniem priorytet POzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...