Skocz do zawartości
MisticGohan

Zasilacze ToPower a filtry REMIC - haczyk?

Rekomendowane odpowiedzi

np zasilacze P5 400W, w opisach ich widac ze parametry maja identyczne, natomiast modele Black nie posiadaja filtra REMIC (taka chyba nakladka na molexy) a modele TITANIUM EPS mają ten filtr w zestawie, ale w czym sek, wszystko jest tak samo, poza kolorem i filtrem no i.. cena jest taka sama, w takim razie dlaczego w zasilaczu Black nie ma filtra skoro wszystko inne jest takie samo no i cena taka sama jak modelu Titanium?

czy tu jest jakis haczyk? jakas ukryta roznica? ;) bo w opisach na sklepie angela.pl nie ma roznic miedzy nimi, poza filtrem REMIC, poslalem maila do angeli, napisali ze rzeczywiscie model Black nie ma w zestawie tego filtra, dziwne.. czy czarny kolor jest drozszy wobec tego? moze jednak sa jakies roznice w parametrach?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wszystko to samo opróćz filtra i dodatkowego zasilania płyty 20/24pin, cenę blacka powninni obniżyć... już go gdzieś widziałem za 280zł :)

Ja zamówiłem w angeli tego titanium 400w w piątek w sobotę już był ale nie odebrałem go bo mnie nie było na chacie :(

POzdr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no to lux, jak nie bedzie do srody/czwartku w pcprojekcie w krakowie to zamawiam

a na jakiej zasadzie dziala gwarancja/serwis przy takiej sprzedazy? czy ja dostaje jakas pisemna umowe czy cos? jak np przedplacam na konto, to ja wplacam normalnie kase na ich konto i oni mi potem przysylaja towar? (a jak sobie zapomną? mozna tak stracic kase? wybaczcie glupie pytania ale jeszcze nigdy nic przez internet nie kupowalem i nei mam jakos zaufania) w razi eproblemow wysylam sprzet paczka na ich adres?

no i czy przesylki pocztą, tej za jakies 6-8 zł mozna sie obawiac czy jest OK? bo razem z kurierem to kurde wychodzi dodatkowe ok 30zł a to nie ma sensu, to 10% wartosci zasilacza

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi