FaBiK Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 Witam Czemu demko farcry'a na GF6800GT wyglada jak jakis syf ??? :?: Czy mozna zrobic zeby wyglądalo to jakos normalnie ??? :?: np tak : i powem ze moje demko nie ma takiej grafy czemu ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 to moze bys pokazal jak u ciebie wygląda , bo nasze etatowa wróżka ma własnie urlop :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neonix Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 Detale zmniałeś ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 Demko Far Cry'a akurat bylo dosc niedopracowane. U mnie na Radeonie 9000 dzialalo z predkoscia 3 klatek na sekunde i wygladalo paskudnie. Pelna wersja natomiast zrobila bardzo pozytywne wrazenie i nie mialem z nia zadnych problemow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quam Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 To proste... Do zwykłego FarCry potrzebny jest patch 1.1 (albo 1.3 ? chyba) aby na kartach z rodziny GF 6800 działał poprawnie... a do demka patchy NIE MA... chyba :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FaBiK Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 no znalazlem zdjecie z gry i tak wlasnie wyglada u mnie :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...