bogdans1 Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 Witam... Mam dzwiny problem, ponieważ mój monitor LG 995FT (ma ok 2,5 roku) wydaje dziwne dźwięki... Dokładniej to słychać to bardzo dobrze od góry obudowy - takie brzęczenie. Trochę jest to uciążliwe, ponieważ jak komputer stoi pod biurkiem, to ten monitor słychać równie głośno (co prawda komp jest prawie niesłyszalny, ale...). Czy Wasze monitorki też tak brzęczą? Bo ja tak się już kiedyś zastanawiałem, ale nigdy nie mam czasu popytać i oddać do naprawy. Dzięki za rady Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loobek Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 elementy indukcyjne do wymiany ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CriXu Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 nom ja tez wlasnie przed kilkoma dniami zauwazylem ze moj monitorek zaczal brzeczec.... mi tez to sie bardo nie podoba no ale w sumie ma juz ponad 3latka wiec chyba juz czas na wymiane :) w sumie i tak dlugo pociagnol poniewaz moj komp chodzi 24/6 czasem 24/7 i monitor razem z nim :D:D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...