str Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 sformatowalem twadziela a zapomnialem ze nie mam sterownikow do plyty i mam problem ze znalezieniem czy moze mi ktos pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 Raczej ciezko bedzie zgadnac jaka masz plyte po samym chipsecie ;-) Otworz komputer i zobacz jakiej firmy jest plyta i jaki to dokladnie model :-) Lub uzyj jakichs programow, ktore wyswietla informacje o plycie np, Everest: http://www.lavalys.com/products.php?lang=en Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia666 Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 poszukaj na www.viaarena.com jezeli masz na chipie via to tam znajdziesz wszystko co potrzebne 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 :arrow: wisnia666 Jednak chyba o wiele lepszym rozwiazaniem jest dowiedziec sie co to za plyta, przyda sie to na przyszlosc :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...