Gość Szyme_k1 Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 Mam pytanie .kupilem nowy dysk Seagate Barracuda 7200.7 i niewiem jak go podlaczyc . Podlanczam , wlanczam kompoter i wyskskuje mi napis : searching for boot record from floppy ...not found searching for boot record from cdrom... not found searching for boot record from scsi...not found boot failure in sert boot diskette in a tress any key when ready Niewiem co zrobic nie idzie nic dalej prosze o odpowiedz . Ps. Dysk chce dodac jako drugi i miec dwa, mam wina Xp i niema tam programu fdisk i niewiem jak zrobic partycje:(( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 Ze strony http://www.bootdisk.com sciagnij sobie obraz dyskietki startowej 98. Odpal kompa z tego i uruchom fdiska. Stworz partycje. Pierwszy dysk ustaw zworka jako primary master drugi na primary slave, w biosie ustaw jako pierwsze bootowanie z dysku (hdd-0, ide-0 czy jakos tak) i powinno grac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Szyme_k1 Opublikowano 18 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2004 Dzieki dzieki juz sobie poradzielem :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...