lecek Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 Chciałbym przesłać świąteczne życzenia o tej samej treści do dużej grupy osób korzystając z Outlooka wpisując po średniku w pole Do: wszystkie adresy. Nie chcę jednak, żeby adresy mailowe, pod które wysłam wiadomość były widoczne. Kiedyś dostałem maila, w którym w polu Do: znajdowało się "undisclosed-recipients: " i nie mogłem sprawdzić jaki jest adres e-mailowy odbiorców. Proszę o podanie sposobu w jaki można przygotować taka wiadomość. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 Kopia ukryta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lecek Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 Wiem o tej możliwości, ale chciałbym jeszcze, żeby w polu Do: nie było widocznego adresu mailowego ale zeby pojawił się komunikat undisclosed-recipients: Wiem, że jest to możliwe, ponieważ dostawałem takie maile. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 Każdego odbircę wpisujesz jako 'kopia ukryta'. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 Chciałbym przesłać świąteczne życzenia o tej samej treści do dużej grupy osób korzystając z Outlooka wpisując po średniku w pole Do: wszystkie adresy. Nie chcę jednak, żeby adresy mailowe, pod które wysłam wiadomość były widoczne. Kiedyś dostałem maila, w którym w polu Do: znajdowało się "undisclosed-recipients: " i nie mogłem sprawdzić jaki jest adres e-mailowy odbiorców. Proszę o podanie sposobu w jaki można przygotować taka wiadomość.Przerabialem ten temat 2 dni temu. Poszukaj mojego posta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...