Dzieju Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 Witam Specjalnie napisalem "Pomocy" Zeby was tu zciagnac. A tak szczerze to mam pytanie i prosbe . Szukam kogos kto mi pomoze stworzyc forum o tematyce serwisowej indywidualnie dla mojego serwisu nic na bazie elektrody.pl tylko i wylacznie na bazie naszego serwisu www.woox.prv.pl www.serwis-php.prv.pl Szukam serwera www z dostepem ftp z bazami Sql PHP aby utworzyc male forum dla klientow naszego serwisu. Dzieki za wszelkie odpowiedzi i propozycje . ps.Jezeli macie sprawdzone firmy lub inne instytucje ktore za free daja m,ozliwosc stworzenia forum prosze napiszcie o tym. Czekam rowniez na wasze osobiste propozycje wspolpracy. Oczywiscie poczatki beda darmowe ale jak sie temat przyjmie bede placil :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 44 punkty karne za jawne i swiadome łamanie regulaminu :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzieju Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 Przeciez to Osla łączka !!!!! :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 Regulamin obowiązuje wszędzie i szybko radze zmienić ten tytuł topica :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzida Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 Bana mu odjac 100 punktow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 Bana mu odjac 100 punktow A może jeszcze za jajca powiesić ? =================== Tego typu propozycje bardziej pasują do TEGO tematu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 EEE tam na luzie ;-) toż wieczór jest :-] jak się człowiek na wieczór czymś podjara to potem spać nie może :lol: dzieju -> z mojej strony,,, hmmm.. mogę pozakladac troche tematów niezgodnych z regulaminem twojego forum,,, jak jeszcze bedziesz placil to... !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzieju Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 eh chlopaki ale porzywka :) ale ja jestem nie smaczny :P Bynajmniej temat nie wazny mam wlasny serwer wysylania i odbierania 2MB !!! mysle ze wystarczy . Zainstalowalem serwer www i php juz zostalo mi zrobic bazy SQL i bedzie git :) Chetnie sprzedam miejsce na tym ze serwerku. ps.łacze 4MB ale w sieci jest okolo 70kompow :) (Swiatlowod z naszej politechniki) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...