sharki9 Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 Ja gdzies w swoich "gratach" znalazlem szeroki kabel.... taki skladajacy sie z duzej ilosci drucikow :) uciolem jeden taki drucik.... wziolem pensete i zaczolem laczyc :) kit.... wypadl mi gdzies drucik na podloge .... no to trudno tniemy nastepny.... i tak pare razy az do skutku :) mi to zajelo z 15 min :) Pamietaj tylko zeby nie polaczyc nie tych nuzek bo bedziesz mial problem :) pierwszy to smrod a drugi to proc.. i ewentualnie mobo do wymiany :) W razie czego moze sprzedac jeden drucik za 5 zeta plus przesylka :wink: :lol: :lol: :lol: hehehe a niechcialbys wpasc do zabrza na 15 minut :lol: no chyba nie za bardzo :lol: caly zabawa polega na tym by zrobic to samemu :) Wiem wiem :) tez mnie to troche rajcuje ale narazie nie mam kasy wiec wole nie ryzykowac :lol: chociaz no risk no fun czy jakos tak :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...