tukuest Opublikowano 1 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2002 Z braku laku zapodalem nieco pasty titana na spod V7+. Wynik: P4 1.4 Wilma Socket 478 : idle 33, stres 43 w trybie low, median odpowiednio 31 i 41. Oczywiscie uzylem opcji "szukaj". :D Niestety nie doszukalem sie jednoznacznej odpowiedzi, czy warto pozostac przy tym titanie, czy tez zainwestowac as3 lub thermopoxa. Czy ktos przeprowadzal jakies testy i moglby mi pomoc? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nogal Opublikowano 1 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2002 ja zainwestowałem w as3 - temp. spadła o jakies 5-6C Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axcel Opublikowano 1 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2002 Ja lece na Silver Creme`ie Titana i nie narzekam. Spadek temp. można odnotować przesiadając się ze zwykłej białej mazi na srebrną, dalej to jush nie ma sensu bo to kwestia 1-2st. Chyba, że dla kogoś jest to ważne, więc wtedy polecam AS3 ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 1 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2002 Z braku laku zapodalem nieco pasty titana na spod V7+. Wynik: P4 1.4 Wilma Socket 478 : idle 33, stres 43 w trybie low, median odpowiednio 31 i 41. Oczywiscie uzylem opcji "szukaj". :D Niestety nie doszukalem sie jednoznacznej odpowiedzi, czy warto pozostac przy tym titanie, czy tez zainwestowac as3 lub thermopoxa. Czy ktos przeprowadzal jakies testy i moglby mi pomoc? Jednoznacznie odpowiadam : Pasta z duza iloscia srebra jest o 300% lepszejsza od pasty bez srebra. Nie kupuj Theropoxa, tylko AS III Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 1 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2002 ja mam tera w domu okolo 10 tubek titana i kilka pastyu stars, ktoora dja do coolerooff minta, stestowalem obie i shczerze moowiac titan jest jeshcze gorshy od mintowskiej :/ tej strars sa 2 wersje, tej slabshej nie sprawdzalem....... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 1 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2002 Na zwykłej paście z tego co pamiętam XP1,7+@2+ i nap 1.8V temp. na miedzi z kleju dwuskładnikowego - idle 36 stres 44 na paście titna - idle 37 stres 45 a na zwykłej - idle 37 stres 46 Małe te różnice ale zmiane zauważyłem bo na miedzi komp na 11*155 działał stabillnie. Moim zdaniem zainwestuj w AS3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...