Blackx1 Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 Witam Mam wielki problem i prosze o udzielenie na pytanie kupiłem subwoofer Creative 6.1 6700 i potrzebuje do niego zasilacza powinien być 13.5V 5 amper. Ja mam zasilacz 13.5 25A czy będzie działał subwoofer na tym zasilaczu 13.5 25A ?? nie spali sie nic?? będzie wszystko ok ?? PROSZE POMóŻCIE MI :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 a czemu mialoby sie spalic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blackx1 Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 poniewaz ma 5 razy więcej amper. Czyli bedzie działał ten zasilacz ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zasilacz ma wydajnosc 25A. Jedyna rzecza jaka nas interesuje to zeby napiecie (V) bylo odpowiednie a natezenie (A) rowne badz wieksze niz jest wymagane przez urzadzenie. Innymi slowy mowiac bedzie dzialac i to spokojnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blackx1 Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 Wielkie dzięki jestem ci dozgonnie wdzięczny :) Jak ktoś by miał schemat pilota do Creativa 6.1 6700 to prosze napisać na forum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...