barbaros Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 witam. potrzebuje listy rozkazow 8080, ew. jakichkolwiek materialow na jego temat. jesli ktos dysponuje jakims ciekawym linkiem, bedzie git :). adres google znam, ale zawsze sie znajdzie u kogos cos, czego ja jeszcze nie znalazlem. pzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czara Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 nie wiem czy innego google uzywalem ale prosze :) http://fms.komkon.org/comp/CPUs/8080.txt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbaros Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 to juz posiadam od dawna, szukalem czegos innego, ale dzieki za zainteresowanie :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czara Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 a co wiecej potrzebne ?? fakt ze krotko mikroporocki mialem na studiach ale jak wedlug to chyba wystarczy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbaros Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 wyprowadzenia, architektura wewnetrzna, slowa statusowe, itp. itd :). laborke mialem i jakos sobie poradzilem. tez mnie mecza tym na studiach :). pzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...