Portal Opublikowano 1 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2002 Witam Mam pewien problem z SDi a w szcegolnosci jego podlaczeniem. Zgniazdka telefonicznego odchodza dwa kable - jeden do telefonu drugi zas do modem SDI znajdujacego sie w drugim pokoju. Moj problem polega na tym ze jak odlacze modem SDI od sieci ( poprzez wyjecie zasilacza ) to niemozliwe jest korzystanie z telefonu ( nie mozna dzwonic a takze nikt sie nie dodzwoni) ktory znajduje sie w w inym pokoju i jest podlaczony do gniazdka telefonicznego w scianie. I tu jest problem - bo jak nie ma pradu w domu,to nie dziala modem SDi a co za tym idzie nigdzie nie mozna dzwonic pzrez telefon :( Czy to jest normalne czy moze TPSA podlaczajac SDI w domu cos zle zrobila ? Jak zrobic aby nawet po odlaczeniu modemu SDI mozna bylo korzystac z telefonu ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maybach Opublikowano 1 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2002 tpsiacy cos zrabali, jak ja odlaczam SDI to telefon nadal dziala :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 1 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2002 Ja mam SDI bezposrednio walniete do osobnego gniazda od telefonu i nie mam tego typu problemow. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bucaramanga Opublikowano 1 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2002 tpsiacy cos zrabali, jak ja odlaczam SDI to telefon nadal dzialami tez dziala po odlaczeniu SDI, ale polaczenie jest cokolwiek nieciekawe: szumy. mnie jednak goscie, ktorzy zakladali sdi uprzedzili, ze tak wlasnie bedzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...