Erazor Opublikowano 1 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2002 W CHIP-ie 9/2002 na stronie 164 zamieszzono artykół "TV dla każdego". Zrobiłem ten układ tak jak kazali (chyba) i mam problem bo po podłączeniu go do kompa i TV mam czarny ekran (na TV) Jeśli ktoś zrobił tą przejściówkę (VGA na euroscart) to bardzo proszę pomóżcie mi!!!!!!!!!!!! POZDRO!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 1 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2002 po co się będziesz babral z lutownicą - ja mojego tv out'a nie używam, wytne go sekatorem i podeślę ci go pocztą :wink: :D pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuki83 Opublikowano 1 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2002 z kad zasilasz uklad ???, z kompa czy z innego zrudla ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieza Opublikowano 1 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2002 uklad ma zasilanie +5 z wyjscia vga sam chcialem zrobic ten uklad ale w pobliskim elekrtonicznym nie maja czesci :evil: a niedziala moze dla tego ze stare tv mialy czasami problemy z tym laczem, moze sproboj pod video Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi322 Opublikowano 1 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2002 czyzbys robil uklad na chipie AD725AR ? ja tez robilem i tez nie dziala. chip kosztowal 60 zeta i napisali ze jest wrazliwy na elektrostatyke jak cholera. Podejrzewam ze go sam spalilem :/ . ale to bylo za czasow tnt2m64 bez tvouta. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erazor Opublikowano 1 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2002 z kad zasilasz uklad ???, z kompa czy z innego zrudla ??? z zasilacza od peceta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo's Opublikowano 1 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2002 Z tego i tak nic nie wyjdzie. Takie artykuły zawsze zawierają jakiś malutki błąd.Taka polityka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 1 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2002 macie tu ten sam projekt - jest od razu z zaprojektowana plytka drukowana 8) http://www.elektronika.gery.pl/schematy.ht...ml#Anchor-36353 a dokladnie http://www.elektronika.gery.pl/schematy/k012.pdf Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek_p Opublikowano 1 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2002 Może głupie pytanie , ale czy w sterownikach nie wyłączyłeś czasem Vsynh. AD725 bez tego raczej nie wystartuje. Jeżeli masz załączone to napisz coś więcej. Pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...