lukasz1 Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 Ktoregos razu po wlaczeniu komputera pojawily mi sie smugi na ekranie. Efekt jest taki jakby monito farbował w POZIOMIE na całą szerokość ekranu. Na ewpno nie zrąbał sie monitor, bo sprawdzałem na innym sprawnym monitorze i tak samo pojawiały sie smugi. Strasznie to uciążliwe. A nie mam pojecia co z tym zrobić. Jaka moze byc przyczyna i jak sobie z tym problemem poradzic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAZOR Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 Sprawdź na innej karcie graficznej. Z tego co opisałeś to na 90% padła Ci karta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stuku Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 Sprawdz czy koło komputera nie ma jakiś mocnych detektorów magnetycznych - np głosników. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...