AdamDyczkowski Opublikowano 1 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2002 Coś mi się stało z monitorem w jednym miejscu jest jaśniejszy obraz a w drugim ciemniejszy. Po wylaczeniu go, odcieciu od pradu. Dalej nie działa. Adam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 1 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2002 Spróbuj sprawdzić wtyczkę do karty graficznej. A może po prostu kineskop już siada? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 1 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2002 Albo ktoś się bawił magnesem :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 1 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2002 Albo ktoś się bawił magnesem :wink:właśnie mi to wygląda na zabawe magnesem blisko monitorka albo juz ci pada kineskop !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamDyczkowski Opublikowano 1 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2002 Kurde, żeczywiście ktoś położył mi magnez obok monitora, problem rozwiazany. Adam :D :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2002 ale mnie to już super szoki odchodzą... na monitorze tworzą mi sie statyczne fale... jeżeli można to tak nazwać. pionowa linia od górnego rogu monitora do dolnego, alewyginająca się ku środkowi - takie jaja mam jak mam zielone tło - wtedy to zarombiście widać... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 1 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2002 Kurde, żeczywiście ktoś położył mi magnez obok monitora, problem rozwiazany. Adam :D :D :D a teraz zaobserwuj czy ci trwale nie uszkodził monitora ten magnes Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek_p Opublikowano 1 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2002 Niekiedy pomaga kilkukrotny Degauss lub wyłączenie i załączenie (kilkukrotne). Pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 1 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2002 uzyj opcji degauss Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamDyczkowski Opublikowano 3 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2002 Juz w wszystko w porzadku Adam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...