DomBros Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 Cześć mam pytanie. Jaką macie temperaturę powietrza wylatującego z zasilacza ?? Ja mam TOPOWER P6 420W obciążonego w 35% i mam maksymalnie jaką zanotowałem 43C. Tuż koło łopatek wentylatora. (Mierzone miernikiem MASTECH MAS838). Dziękuje za odp, Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 U mnie 37C w Idle. Jeden bok budy otwarty ale siedzi ona w takiej małej pułce od biurka :) W stresie mysle ze ze 40 by bylo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_aniol Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 A ja mam pytanie trochę odbiegające od tematu do DomBros'a. Jak sprawuje się ten zasilacz? Dobrze trzyma napięcia? Słychać go cokolwiek? On ma 3 osobne linie do różnych napięć, czy można go porównać do Antec'a, czy te 3 linie to chwyt marketingowy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djtomas Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 no właśnie ciekawe czy napięcia są jak skała... ja kupiłem tańszą wersję 400W P5 titanium jak zdobędę miernik to zapodam wyniki :) DomBros - zdradź coś o napięciach (kompa nie masz wymagającego no ale...) POzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DomBros Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 zapraszam tutaj -> http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=105...5451&highlight= Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DomBros Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 Po odpowiednim wyregulowaniu wiatraków w obudowie. Mierzona temperatura powietrza, tuż przy łopatkach wentylatora wydmuciach!ąego powietrze z wnętrza zasilacza, nie przekracza 38 stopni Celsjusza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...