Skocz do zawartości
dade

Dziwne pliki pod windowsem 98

Rekomendowane odpowiedzi

Czesc

Mam pytanko kiedy skanuje easycleanerem lub antywirusem dysk c to pokazuje mi jakies dziwne katalogi, których fizycznie nie ma na dysku. Oto odnośnik do jednego z nich

c:WINDOWSTemporary Internet FilesContent.IE5RCTB2CGJ

Powiedzcie mi prosze co to moze byc i jak sie ewentualnie tego pozbyc.

Z góry dzięki i pozdro

Dade

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jesteś pewien że nie ma tych katalogów ? Nie pokazuje ci ich w explorerze windows czy jak ? Bo na moje oko one sa, bo to foldery i pliki tymczasowe internet explorera, możesz je usunąć ale w miarę przeglądania internetu znós się pojawią, to jest całkiem normalne. Możesz wejść w IE w Narzedzia -> Opcje internetowe i masz tam ramkę Pliki tymczasowe, możesz sobie ustawić tam ile ma zabierać miejsca na ich przechowywanie, możesz je z tamtąd usunąć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hehe, to wręcz magiczne katalogi- przynajmniej w Win98. Jedne programy je widzą, inne widza temporary internet files jako jeden katalog. Kiedys probowalem znalesc te katalogi pod dosem i nie udalo mi sie znalesc ich prawdziwej lokalizacji. A co do tego co napisał Przemo- co bym tam nie ustawil to ten katalog i tak wiecej zajmowal :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi