dade Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 Czesc Mam pytanko kiedy skanuje easycleanerem lub antywirusem dysk c to pokazuje mi jakies dziwne katalogi, których fizycznie nie ma na dysku. Oto odnośnik do jednego z nich c:WINDOWSTemporary Internet FilesContent.IE5RCTB2CGJ Powiedzcie mi prosze co to moze byc i jak sie ewentualnie tego pozbyc. Z góry dzięki i pozdro Dade Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 Jesteś pewien że nie ma tych katalogów ? Nie pokazuje ci ich w explorerze windows czy jak ? Bo na moje oko one sa, bo to foldery i pliki tymczasowe internet explorera, możesz je usunąć ale w miarę przeglądania internetu znós się pojawią, to jest całkiem normalne. Możesz wejść w IE w Narzedzia -> Opcje internetowe i masz tam ramkę Pliki tymczasowe, możesz sobie ustawić tam ile ma zabierać miejsca na ich przechowywanie, możesz je z tamtąd usunąć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho3000 Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 Hehe, to wręcz magiczne katalogi- przynajmniej w Win98. Jedne programy je widzą, inne widza temporary internet files jako jeden katalog. Kiedys probowalem znalesc te katalogi pod dosem i nie udalo mi sie znalesc ich prawdziwej lokalizacji. A co do tego co napisał Przemo- co bym tam nie ustawil to ten katalog i tak wiecej zajmowal :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 Jak włączycie pokazywanie plików ukrytych i systemowych to normalnie widać wszytkie pliki i katalogi w internetowym tempie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...