samhain Opublikowano 1 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2002 Wlasnie dzis ja podlaczylem no i szok!!! Odpalilem qwaka aby sprawdzic jak to sie je... no i wypasik konkretny :) Nie powiem podoba mi sie... zobaczymy jak bedzie sie zachowywac po dlozszej katordze hehe ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 2 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2002 ja tez mam logitech whell mouse optical ale nie pilot! myszka poprostu wymiata i do tego 5lat gwarancji! ale ta cena.... 199zl :x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 2 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2002 .... hehehe no ja kupuje moja za 90 :) bo Logitech obnizyl ceny na swoje rpodukty - przynajmniej myszy i klawiatury ;).... kupie ja na pewno! i polecam innym Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...