sliver Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 mam w kompie barracude IV 40GB ktora dostala badow ale system je sobie ukryl i teraz ich nie pokazuje. moglby ktos podac mi jaka dokladnie ten dysk powinien miec pojemnosc w kB?? mozna to sprawdzic chkdsk'iem w konsoli - "calkowite miejsce na dysku". p.s. orientuje sie ktos ile ten hdd ma zapasowej pojemnosci na bady?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumis7777 Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 Ja mam partycje NTFS a pojemnosc 37,2 GB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliver Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 chodzilo mi o dokladna pojemnosc w kB bo gigowego bada to raczej nie mam :wink: u mnie jest aktualnie 39070015 kB i zastanawiam sie czy mi pare kilo nie ubylo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumis7777 Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 39078080 kb czyli cos ci ubyło ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...