Skocz do zawartości
feluś

wiele kopii systemu w rejestrze

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć pare razy po róznych folderach instalowałem wina i mimo że te foldery są usunięte przy włączaniu kompa jest parę winów do wyboru . Jak to zmienić? Poza tym powiedzmuy że 2 instalacje są git w tymże że ta najnowsza nr1 na liście od góry jest domyślna a chciałbym żeby nr 3 był domyślny jak to zmienić? Dzięki pzdr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nyny :D dziękuje :D :gitara:

edit: pipszony windows !!!! Mam service packa 4 odpalam demona pisze mi że no language support. Tak więc reinstaluje deamona i pisze mi że windows potrzebuje nową wersje instalatora windows proszę zainstalować service packa ble ble. Ściągnełem nowszego deamona to samo. Sprawdzam w aidzie pisze że mam service packa. Więc sam jż nie wiem instaluje jeszcze raz ale nie mogę zainstalować bo już chyba jest bo jakiś plik jest używany proszę wyłączyć wszystkie aplikacje itp. itp. Wszystko co śię da w procesach wyłączone. No więc chce odinstalować service packa pprzy instalacji zaznaczyłem opcję aby się dało (archiwizuj pliki chyba to jest) powinno być w c:kij$servicepackuninstall$ a nie ma. Czy ktoś wie jak bez reinstalki usunąc service packa 4? W temacie wina jestem nieobeznany gdyż nigdy mnie to nie interesowało jak ktoś wie jak poradzić to bardzo poproszę. pzdr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi