he_avy Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 Witam all Wsumie juz z 3 tyg temu wystawilem posta z linkiem do fot ale niewiem czy dziala bo niebylo ani jednej odpowiedzi wiec postanowilem wsio dodac odpoczatku z dokladnym opisem Tu foty http://12dz.mil.pl/heavy/ Pojemnik: Przerobka pojemnika prozniowego (mango) zakosilem kobiecie (ok 3l i nadal prozniowy pierwsze testy szczelnosci robilem poprzez wypompowanie powietrza z ukladu:) pompka atman 304 (wlacznik popmy zrobilem na przekazniku 12/220 zamontowanym miedzy sciankami wieczka zbiornika zasilanie wlaczone pod zasilke kompa) bloczek narazie tylko cpu Crystal C3( w najblizszym czasie mysle o rozbudowie GPU/NB tylko czy mi ten At-304 to pociagnie) Nagrzewniczka z lady+shroud od spodu wicherek 120 (sunon) ale juz w drodze jest do mnie Y.S-Tech -- 120x120x25 UltraSilent Ps. Sorki za syf w kompie ale mialem tylko na pare min aparat i nie mialem czasu tego posprzatac w rev 1.0 wsio bedzie jak ze sklepu(czyt. czysciutko) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LK Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 Calkiem przyjemny zestawik ale przy rev 1.0 :D postawil bym wiecej na estetyke ... Co do syfu :lol: to zdjecie 7 przedstawia je wyjatkowo dobrze :lol: kiedy Ty w srodku z odkurzaczem zagladales ?? 8O Moze podaj jakie temperaturki na wentylu (jakim?) i jakie sa teraz na WC ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nazir123 Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 Nie wiem czy mi się wydaje ale wszystkie karty rozszerzeń są zakurzone jak cholera. Chłopie!!! Masz okienko w budzie i burdel straszliwy!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowal_ Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 Ten Silencer to ma chyba tyle kurzu że go juz przemielić nie może.... hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 Panowie... nie mówić o dyfie w budzie... Tylko o WC ktory chłodzi ten syf....;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...