drslamp Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 Może już ten temat był ale żadna odpowiedz mnie nie zadowala, bo nic nie moge naprawić. Mam problem z nagrywarką podzczas nagrywania mam restarty w połowie ucina się wyskakuje niebieski ekran i płytke diabli wzieli 8) .Próbowałem nagrywać jeszcze raz windowsa nic, próbowałem nagryware kolegii podpiąć nic dalej to samo. Jak ktoś miał taki problem to prosze o pomoc, jak był już taki temat to soorrry bardzo. Dzięki za jaką kolwiek pomoc. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fit Opublikowano 18 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2004 za-si-lacz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drslamp Opublikowano 18 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2004 nie wiem ale mo-że :lol: Sprawdze tylko narazie nie mam od kogo pożyczyć. narazie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KazMax Opublikowano 18 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2004 Nie wiem czy to pomoże ale kiedyś miaem taki sam problem z nagrywarką (bodajże Samsung lub LG). Problem tkwi w tym iż Windows (XP bo 98 nie) domyślnie ustawia wyższy tryb UDMA niz obsuguje sama nagrywarka. Sprubój w menadzerze urządzeń zmniejszyć tryb UDMA dla nagrywarki. U mnie pomogŁo wieć może u ciebie tez....powodzenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koz@k Opublikowano 18 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2004 przyczyna moze byc uszkodzona tasma ata. Sprobuj innej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...