herbatniczek Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 Pomóżcie, zauważyłem, że oprócz mojego poł sieć które zawsze było pojawiło się nowe, Połączenie 1394 na ZMORUCHC-DC7YHD. Po pierwsze nie mam fire wire, po drugie nic w moim kompie nie nazywa się zmoruch!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 A próbowałes anty syfami testowac kompa? Format zrób :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klost Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 poszukaj w bios opcji.... i wylacz. u mnie nazywa sie ona IEEE1394 Chip Control. wtedy to polaczenie zniknie, ale firewire tez nie bedzie dzialac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbertnd Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 mam takie pytanko, gdyz mam karte siecowa radiowa i mam nastepuacy problem, siec smiga OK, ale gdy zrestartuje kompa to nie nawiazuje mi polaczenia z acces pointem, musze wywolac opcje NAPRAW i wtenczas przebudowuje automatrycznie ustawienia sieci i juz jest oK, laczy sie natychmiast...o co chodzi, dlaczego sie tak dzieje. Bo slsyzlaem ze wlasnie Xp maja takie problemy, gdyz nie tylkko ja takowy mam... jesli jestescie w stanie to prosze o pomoc.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...