k2 Opublikowano 1 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2002 No to zamowiłem grafe w Pop Land, ale chłopaki sie od 8 dni nie odzywaja? Wysłąłem im kilka maili [z wysokim priortetem :)] i spotwierdzeniem przeczytania, potwierdzenia otrzymałem odpowiedzi od nich nie... Mógł by ktos z wrocłwia sie przejsc do tego skelpu i zapytan o co chodzi EW kupic karte i wysłac mi ja za pobraniem... a umiesciłem tego posta tutaj, bo ludzi tu najwiecej jak zwykle 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 1 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2002 zadnych wrocławiaków? niemozliwe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B4rt3z Opublikowano 1 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2002 Ja moge sie przejsc tylko podaj mi na priva na kogo zlozyles zamowienie to sie popytam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieza Opublikowano 1 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2002 ajajajajaj masz pecha cza bylo wczoraj napisac bo dzisiaj tam bylem a lepszy sklep to polbras ,sprzedaje wysylkowo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 1 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2002 ajajajajaj masz pecha cza bylo wczoraj napisac bo dzisiaj tam bylem a lepszy sklep to polbras ,sprzedaje wysylkowo podaj mi adres spleu bo polbras.pl www.polbras.com.pl nie dzała. A czy GF4 msi maja tez za 670zł? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajacyk Opublikowano 1 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2002 bo to jest www.polbras.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 1 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2002 bo to jest www.polbras.comhmm za gf4 msi 20zł drozej jak bede miał nadel takie problemu pop landem to kupie tu thx za link Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...