kaktusr Opublikowano 18 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2004 Hejka Mam problemik z radkiem 9500 kupilem go od qumpla i wiem ze jest modowalny na 9500pro po przez soft moda czyli stery omegi. Tylko jest z nim jeden problem jak i u qumpla tak i u mnie przy aplikacjach wykozystujacych pixel shadre 2.0 lapie artefakty w postaci szachownicy na ekranie. Najdziwniejsze jest to ze wczesniej jakies pare miechow temu u qumpla na tych aplikacjach nie bylo zadnych artefaktow przy 8 potokach teraz sie pojawiaja i nie wiem od czego to moze byc zasilanie?? bo z chlodzeniem nie ma karta problemów poniewaz zamatowany jest na niej arctic cooler i radiatorki na pamieciach pomozcie! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktusr Opublikowano 18 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2004 moze mi ktos pomóc ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...