Gość nierealny_52 Opublikowano 18 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2004 Witam Mam do wyboru trzy telefony ,SE t630, Nokie 6610i i Siemensa CX65. Który z tych trzech telefonów bedzie najlepszy pod względem jakości i możliwości.Cena tutaj nie gra roli Z góry dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoZiK Opublikowano 18 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2004 cx65 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 18 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2004 mam c65 i jest spoko wiec cx65 moze byc tylko lepszy ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WaWrzOL Opublikowano 18 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2004 Nokia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoZiK Opublikowano 18 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2004 Nokia pod zadnym pozorem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mArrAtoN Opublikowano 18 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2004 cx65 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
csh Opublikowano 18 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2004 Bierz cx65, na pewno bedziesz zadowolony!!! To bardzo udany aparat! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jojent Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 SE T 630 !! jednogłośnie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nimitz Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 Witam. Ja wypowiem sie troszke dokladniej. Sam posiadam Nokie 6610 (mam ja okolo 1,5 roku). Wczesniej posiadalem Siemensa M35. Na podstawie swoich doswiadczen polecam Nokie. Telefon duzo mniej zawodny. Bardziej dopracowany. Moj znajomy mial ostatnio CX65 i oddal go. Caly czas mial z nim problemy, a iego najwiekszym minusem jest (podobno - sa to slowa czlowike a z serwisu, ktory naprawial koledze CX65) kasowanie sie pamieci, gdy telefon jest przez dluzszy czas nieuzywany. Pozdrawiam i zycze udanego wyboru. Nimitz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 mam T630 i sobie cenie... swietny aparat, moze nie tak ladny wizualnie, lecz bardzo uzyteczny :) . Naprawde polecam ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yakumo0 Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 Mam pytanie A PO CO JEST PRZYKLEJONY TEMAT O TELEFONACH ?? niezaśmiecajcie forum prosze - tam zadajcie pytania ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 ja mialem 6610 i mam t610. Z tych obu polecam t610 (o wiele bardziej funkcjonalny telefon) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liptonti Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 6610, 6610i sonym beznadziejne menu tragiczny aparat simens tez taki nijaki nokia to jednak nokia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...