best-boy Opublikowano 2 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2002 oto screen z dwoma kombinacjami swiecenai tych d-ledow "czarna kropka" - dioda swieci na czerwono "biala kropka " - dioda swieci na zielono jak widac sa to dwie kombinacje , jedna kombinacja to jest inicjalizacja linii "INIT19h" start kompa ta kombinacja powinna zaswiecic sie po pokazaniu sie tabeli podsumowujacej BIOS , i za chwile 1 - 2 s ta kombinacja powinna przejsc do kombinacji 4 x na zielono tzn. po pojawieniu sie np. Uruchamianie Systemu WIndows 98... u kumpla na plytce MSI z AXP 1600+ pozostaje na stale ta kombinacja 1 czerwona i 3 zielone , komp dziala poprawnie , wiecej dowiem sie w piatek bo wezme ta plyte do testow "kupiona na ALLEGRO mozliwosc jakiegos ZoNkA" co wy na to moi drodzy ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChomiK Opublikowano 2 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2002 Wazne ze komp rusza :) Ja mam MSi K7t turbo tez z tym D-Led'em i u mnie najczesciej 4 na czerwono...hyhy :) pozdrawiam... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...