Skocz do zawartości
tomcyk

Jaka grafa??????

Rekomendowane odpowiedzi

klamka zapadla...czas odlozyc kase i zmienic grafike:)

Stanelu u mnie na ATI8500 i tu pytanko jaka firma ..slyszalem ze Minty sie dobrze kreca,,,moze doradzcie jaka firma czy cos?

Tylko prosze nie piszcie zebym dolozyli kupil G4ti4200 bo mnie juz na to nie stac(nie stac mnie na 8500):)

Dzieki i pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

klamka zapadla...czas odlozyc kase i zmienic grafike:)

Stanelu u mnie na ATI8500 i tu pytanko jaka firma ..slyszalem ze Minty sie dobrze kreca,,,moze doradzcie jaka firma czy cos?

Tylko prosze nie piszcie zebym dolozyli kupil G4ti4200 bo mnie juz na to nie stac(nie stac mnie na 8500):)

Dzieki i pozdrawiam

ja mam od wczoraj Radeona 9000 i jak narazie jestem zadowolony, moim zdaniem zajebista karta

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobry wybór. Polecił bym Ci Herkulesa, ale jak mówisz, że masz mało $. Minty kiedyś były super, bo Made by Ati. Teraz nie słyszałem żadnych opini na ich temat. Też chętnie bym się coś dowiedział o takim ART, czy innych klonach, bo też chce qpić. Spróbuj TU. Jeśli nie wejdzie, to napisz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

LE (Pro w oznaczeniu Gigabyte) od normalnego (Deluxe w oznaczeniu Gigabyte) różni sie taktowanie. LE: 250/250 normal: 275/275. Nie masz co jednak panikować - swojego GB Pro spokojnie kręce na 280/280 (wyżej jeszcze nie próbowałem) - 0 artefaktów i stabilnie chodzi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Herkules 8500LE koło 560zeta

CZłowieku, gdzie?????!!!!!!!!!! Gdzie można znaleźć tak tanio?? U mnie w Krakowie kosztuje 690-750zł!! A jeśli chodzi o Gigabite to bardzo fajna karta, gdyby ją jeszcze gdzieś sprzedawali. Są nieliczne egzemplarze, ale ogólnie chyba ją wycofali, bo raczej nie ma jej w sklepach. Acha. I jeszcze cóś o tym Heraklesie. On ma chyba takowanie 240/240, ale nie jestem pewien(co nie przeszkadza mu konkurować z kartami 250/250). Nio i Herkules ma podobno najlepszy obraz(lepszy od samego Ati).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja ci powiem, że jak nie masz kasy na ATI to bierz Gigabyte! Super karta - wbrew temu co piszą na frazirze (trafił im sie jakiś lewy egzemplarz).

No wlanie napalilem sie na Gigabyta(mam taka plyte przecie) jest troche drozsza ale wydaje mi sie ze warto dac ta cene za Ati 8500...tymbardziej ze ma alu radiatory na pamiatkach co mysle pomoze w nieodwolalnym kreceniu:):):):)

A co do Ati9000 to nie jestem zbyt przekonany ze wzgledu na "zuborzenia" jakie posiada wzgledem Ati8500:)

Co wy na to?

Pozdrowionka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja ci powiem, że jak nie masz kasy na ATI to bierz Gigabyte! Super karta - wbrew temu co piszą na frazirze (trafił im sie jakiś lewy egzemplarz).

No wlanie napalilem sie na Gigabyta(mam taka plyte przecie) jest troche drozsza ale wydaje mi sie ze warto dac ta cene za Ati 8500...tymbardziej ze ma alu radiatory na pamiatkach co mysle pomoze w nieodwolalnym kreceniu:):):):)

A co do Ati9000 to nie jestem zbyt przekonany ze wzgledu na "zuborzenia" jakie posiada wzgledem Ati8500:)

Co wy na to?

Pozdrowionka

Ati Radeon 9000 chodzi dobrze a zwlaszcza na takim procku jak twoj to dopiero dostaje kopa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zobacz tu nowe ze sklepu!http://www.allegro.pl/showitem.php?item=7493875

Pewno komuś "spadła z ciężarówki" :lol:

Tak serio to chodziło mi o cenę w sklepię.

No wlanie napalilem sie na Gigabyta(mam taka plyte przecie) jest troche drozsza ale wydaje mi sie ze warto dac ta cene za Ati 8500...tymbardziej ze ma alu radiatory na pamiatkach co mysle pomoze w nieodwolalnym kreceniu:) 

Co wy na to? 

Pozdrowionka

Przecież napisałem, że ta karta jest już trudno dostępna. Sam chciałem ją kupić, ale spóźniałmem się jakiś tydzień do sklepu. Wszędzie słyszę, była, ale już nie ma i nie będzie:( Jak ktoś znajdzie, to nich kupuje. Szczęściaż

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co wy na to?

Pozdrowionka

Ati Radeon 9000 chodzi dobrze a zwlaszcza na takim procku jak twoj to dopiero dostaje kopa

Ale myslisz ze Ati9000 bedzie chodzic poroownywalnie szybko jak lepszy(wg parametroow) Ati8500?

Czy w ogoole wchodzic w Noname'a?????????????

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co wy na to?

Pozdrowionka

Ale myslisz ze Ati9000 bedzie chodzic poroownywalnie szybko jak lepszy(wg parametroow) Ati8500?

Pozdrawiam

jezeli chodzi o 3dmarka to smika bardzo ladnie na athlonie 1700+ dzis testowalem wynik to 7236 wiec chyba ladnie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co wy na to?

Pozdrowionka

Pozdrawiam

jezeli chodzi o 3dmarka to smika bardzo ladnie na athlonie 1700+ dzis testowalem wynik to 7236 wiec chyba ladnie

uou ale tych cytatoow...ALe chodzi mi o bezposrednie poroownanie 8500 do 9000...Bo ten 100pln to jakos dociulam ..ale jak nie musze:)

I ponawiam pytanie o nonamy minta i gigabyte'a:):):):):)

dzieki daFojtek za zainteresowanie ...:)

Pozdrowienia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...